Credit24 pikalaina?

Posted on

Onko kellään lukijallani kokemusta Credit24 pikalainoista? Olen miettinyt sitä, koska vaikka lainan ottaminen ahdistaa, laskeskelin, että haluaisin kuitenkin käydä lasten kanssa hiihtolomalla laskettelemassa ja suunnittelin ottavani sitä varten pikalainan.  500 euroa riittäisi reissuun hyvin ja saan maksettua sen takaisin toukokuuhun mennessä.

leville-uusi-laskettelukeskus-varaahotelli

Credit24:sta olen pohtinut siksi, koska kun olen lukenut netistä siitä kokemuksia, se tuntuu hoituneet helposti ja nopeasti, siinä kaikki kulut on selvästi ilmoitettu. Ja ainakin sellaisella lainavertailusivustolla kuin Parasvippi.net kyseinen laina pärjää hyvin vertailussa. Eli sen todellinen vuosikorko ei kasva niin järkyttäväksi kuin monella muulla. Monella muulla vuosikorot kasvavat juuri niiden piilokulujen vuoksi.

Sen olen huomannut, kun olen joskus noita kulutusluottoja ja pikalainoja ottanut, että kaikkiin lainaan liittyviin kuluihin kannattaa perehtyä tosi tarkasti. Lainan ottajan pitäisi saada selkeän hinnaston ennen lainapäätöksen tekemistä. Tässä hinnastossa pitäisi ilmetä kaikki kulut mitä esimerkiksi tulee eräpäivän siirtämisestä, maksuttomasta kuukaudesta, maksettavan summan muuttamisesta, osoitetietojen tai muiden tietojen muuttamisesta… Lähtökohta on se, että nämä yhtiöt laskuttavat kaikesta! Jopa siitä, että maksat etuajassa lainan takaisin kokonaisuudessaan! Tässä huom kannattaa olla tarkkana: Suomen lain mukaan saat maksaa maksutta takaisin minkä tahansa lainasumman etuajassa, jos yhtiö laskuttaa tästä, soita kuluttajavirastoon ja kysy mitä teet laskulle!

Pikalainan kanssa siis pärjää, jos on tietoinen kaikesta mitä siihen liittyy. Lainan korko on tietysti kova, joten saat maksaa aika paljon siitä helppoudesta jolla lainan saa. Toki moni arvostaa helppoutta niin paljon, että on valmis maksamaan siitä paljonkin.

Kun olen hakenut kulutusluottoa tai pikalainaa, suunnittelen kaiken tarkasti. Ny olen laskenut kaiken valmiiksi, suunnitellut reissun, miten meillä on varaa yöpyä, montako kertaa laskea ja toisaalta mihin laskettelukeskukseen kannattaa mennä. Esimeriksi olen huomannut sellaisen, että hiihtolomalla Pohjois-Pohjanmaalta kannattaa ehdottomasti lähteä etelään päin laskettelemaan, kun siellä on sesonki jo ohi. Esimerkiksi Laajavuoressa, Riihivuorella ja Himoksella hinnat ovat 10-viikolla mökeissä reilusti puolet siitä mitä Kainuussa! Tietysti myös hissiliput ovat edullisempia, koska kyse on pienemmistä paikoista.

Aiomme yöpyä mökissä Riihivuorella puoli viikkoa. Sieltä saa halvimmillaan rivarin pätkän puoleksi viikoksi alle satasella, mutta varasin meille sellaisen paritalon puolikkaan, se taisi maksaa jotain 130 euroa. Lapset ovat pieniä, joten ehdoton vaatimus laskettelupaikalle oli ilmainen vapaasti käytössä oleva lastenhissi, mikä on Riihivuoressa. Riippuu siitä, miten lapset oppivat laskettelemaan, minun ei välttämättä tarvitse ostaa siis hissilippuja ollenkaan. Ainoa mikä maksaa on vuokra. No, senkin aion välttää. Olen nimittäin ostatellut molemmille käytettyjä välineitä, niitä saa alle satasella setti, joten vuokran hinnalla saan omat eikä niitä tartte ensi kerralla hankkia.

Matkoineen, vuokrineen ja rinnekuluineen ja jopa ruokineen 500 euroa riittää hyvin meidän lomailuun. Saatetaampa jopa käydä jossain uimahallissa tai kylpylässäkin! Mutta nyt täytyy ensin täyttää se lainanhakukaavake, että voin suunnitella enemmän.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 6