Vaateostoksia lainalla

Posted on

Ostan nykyään kaikki vaatteet netistä. Se on helppoa, nopeaa ja varmasti tulee hankittua ainakin jotakin, kun niitä sovittaa kotona.
Musta se vaatteiden kotona sovittaminen on jotakin niin luksusta että! Ei tarvii olla siellä ahtaassa, kuumassa, sähköisessä sovituskopissa, jossa on aika kiire ja liikaa tavaraa ja lapset mukana ostoksilla! En kyllä tykkää yhtään shoppailla vaatteita vaatekaupassa!

Nettikaupoissa sen sijaan tykkään! 🙂 Vaikka onhan siinäkin tietty hankaliakin puolia, kuten se, että aina pitää tilata kaks kokoa että toinen ainakin passais. Ja meneehän siihenkin kiitettävästi aikaa! Kyllä sun pitää istua tabletilla lähes saman verran aikaa ku mitä sulla menis siellä vaatekauppoja kierrellessä! Esimerkiksi Zalandolla on niin järkyttävästi valikoimaa, että se alkaa olla jo miinusta verkkokaupassa ku ostoksiin menee sen runsauden takia niin tuhottomasti aikaa!

Itse siis tykkään ostaa netistä vaatteet. Tykkään myös ostaa ne sillai joustavasti, että mulla on koko ajan vähän kulua mun vaateostoksista. Ostan nimittäin yleensä vaatteet Klarnan tilille, jota maksan siis joka kuukausi jonkun verran. Ehdin ostaa aina uusia vaatteita ennenkuin edellinen saldo on maksettu kokonaan pois, niin se on ikään kuin mun luottotilinä jatkuvasti. En tiiä onko se kovin järkevää, mutta ei se mua kauheesti haittaakaan, koska aattelen että se on kulu mun uusista vaatteista. Tietty kun alkaa aatteleen, että ostaa koko ajan vaatteita lainalla niin tulee vähän huonot pössikset että pitäis tehdä asialle jotain… No en jaksa stressaa siitä!

14

Klarna on siis aika hyvä vaihtoehto. Siitä on tosin koko ajan vähän kuluakin ku ne korot ja tilinhoitomaksut juoksee siitä koko ajan. Sit voi tietysti ostaa aina Paypalilla, jolloin ostokset veloitetaan sun visa-tililtä. Paypal on muuten aivan huippu! Sillä on niin helppo tehdä ostoksia, kun jos makaat sohvalla shoppailemassa tabletilla, niin sun ei tartte nousta kaivelee sitä sun avainlukulistaa! Käy esim Ebayn ja muissa ulkomaisissa ostoksissa. Siinä siis syötetään sähköpostiosoite ja salasana vaan. Huom! Jos sulla on Paypal käytössä, älä koskaan käytä siinä samaa salasanaa kuin joka paikassa muualla! Keksi hyvä salasana jonka muistat, mutta säästä se nimenomainen salasana ainoastaan tähän tiliin! Hakkerin on nimittäin melko helppo hakkeroida sun salasana, jos sää käytät sitä jokapaikassa! Ja sillon alka visa-tili laulamaan…

Nyt oottelen että alkaa nuo alennusmyynnit niin pääsen taas ostoksille. Nyt on siitä harvinainen tilanne, että tällä hetkellä ei ole yhtään lainaa vaateostoksista. Se on kyllä kieltämättä aika kiva fiilis, että pitääkö mun alkaa tsemppaa tän asian kans ja ostaa vaan aina sen verran ku kullonkin on vara maksaa…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 10 = 17